UWS-2018-RGB-96x96.png
OFFTERKNOPv2.png

Geplaatst op 7 juni 2018 om 10:32 door

Sparen met de nieuwe app van de Plus

3497 keer gelezen

Vanaf 3 juni kunnen de klanten van de Plus sparen voor een exclusieve serveer set van Brabantia.

Brabantia, het Hollandse merk, heeft veel verschillende serveer items ontwikkeld die Plus-klanten kunnen sparen. De set bestaat uit zeven verschillende items die bestaan uit porseleinen broodschaal met dop schaaltjes, een karaf, een beukenhouten serveers/snijplank, een porseleinen saladeschaal, een beukenhouten serveerplankje, en set van drie glazen schaaltjes en drie bijpassende porseleinen schaaltjes voor het beukenhouten serveerplankje.

Digitaal sparen
Er kan gespaard worden met zegeltjes, maar ook met behulp van de Plus-app.Bij de kassa kunnen klanten, via hun QR-code, de spaarzegels toevoegen aan hun digitale spaarkaart. De plus spreekt over een primeur in de Nederlandse supermarkten. Handig, want de spaarkaart is altijd bij de hand. Er is zelfs een mogelijkheid om de digitale zegels te delen met anderen, waardoor klanten anderen helpen een spaarkaart vol te krijgen.

De actie duurt nog tot en met 25 augustus 2018. Bij € 5 euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvangen klanten spaarzegels. De spaarkaart is vol als je 16 spaarzegels gespaard hebt. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling ontvangt de klant het serveer item naar keuze. Voor deze campagne hebben drie 24Kitchen chefs een aantal zomerse recepten bedacht die te presenteren zijn in de serveer set.

Reageren